Третий Майдан будет красного цвета

Причиною появи євро майдану в Україні  являється ніяк не відмова уряду Азарова і Президента України Януковича від підписання асоціації з Євросоюзом  а страшна ситуація в житті переважної більшості народу України, спричинена злочинною діяльністю президентів України Кравчука, Кучми, Ющенка, Януковича, їх урядів і рад усіх рівнів, починаючи з селищних і закінчуючи Верховною Радою України.

Характерною ознакою життя  в Україні стала не просто страшна, а страшенна корупція у всіх без винятку сферах життя українського народу. Все почав перший президент України Кравчук. Саме він став першим організатором корупції в Україні, саме при ньому почалося  масове знищення промисловості  і сільського господарства в Україні, саме при президентові Кравчуку в Україні штучно організували жахливий спад виробництва, безпричинно зупиняли підприємства, демонтувалося і здавалося на металобрухт обладнання, знищувалися основні фонди України. Все це робилося свідомо, цілеспрямовано, цинічно настирливо і нахабно з однією метою: знекровити Україну, перетворити її у спустошену, зруйновану країну. І це було досягнуто у рекордно короткий термін.

Україна з держави з розвинутою промисловістю, з передовим, збалансованим сільським господарством, передовою наукою, освітою, своєю національною культурою, тобто з  розвинутої передової держави Європи і світу,  перетворилася в страшну руїну: грошей у держави нема  так як державні, партійні, комсомольські, профспілкові гроші,  гроші громадян в Ощадбанку і гроші окремих підприємств  забрані злодіями, які мали на той час доступ до них, промисловість і сільське господарство знищені, в державі хаос і безробіття. Основне досягнення першого президента України – це розвал промисловості і сільського господарства і організація замість цього в Україні корупції і кравчучок. Яка ганьба для лідера такої держави, якою була на той час Україна. Але пан Кравчук не ганьбиться і не має ніякого почуття провини чи сорому перед народом України і перед  Україною за свою злочинну діяльність на посаді президента України. Він погнався за власним прибутком і проміняв Україну і її народ на власний добробут.

Наступний президент Кучма  - друге горе України. Маючи досвід свого попередника і власне нестримне бажання перевершити досягнення Кравчука, Кучма не зупинявся ні перед чим для досягнення своєї мети, навіть перед  фізичним знищенням  людей, які у той чи інший спосіб мішали йому. І він таки перевершив свого попередника, піднявши корупцію на більш високий, державницький рівень і знищивши до кінця не тільки промисловість України, а і сільське господарство – одне із передових у світі на той час.

Третій президент Ющенко – чергове горе України, який своїм основним завданням на посаді президента вважав якомога вище піднятися в гори і якомога  глибше  пірнути у воду. Тому, перевершити  своїх попередників у справі розвалу економіки  і сільського господарства йому не зовсім вдалося, хоча досягнення у цій протидержавній, протинародній справі також дуже вагомі, особливо порівняння іржавого, відпрацьованого автомобіля з українською, политою потом і кров’ю багатьох поколінь українців, богом благословенною, нашою землею.

Але саме страшне горе для України і її народу – це був президент – бандит Янукович.

Ось ці горе – президенти  України разом із своїми урядами і радами усіх рівнів добилися того, що в Україні появилися десятки мільярдерів, сотні мільйонерів, відносно невелика кількість так званого середнього класу і більше сорока мільйонів знедолених громадян України. Ось ці сорок мільйонів і  живуть  в умовах повного безправ’я, беззаконня, страшної корупції  в судах, прокуратурі, МВС  і в усіх інших державних структурах без будь – якого винятку, в тому числі  в освіті і медицині, мусять платити необґрунтовано велику платню за житлово-комунальні послуги,  навчання і медичні послуги, мають мізерну зарплату, яку встановлюють і регулюють олігархи, і за яку не можливо ні отримати відповідну освіту, ні якісні медичні послуги ні тим паче придбати житло. 

Простий народ живе у постійному страху з думкою про те, що не дай бог щось трапиться з кимось із членів родини і вона захворіє – де тоді брати гроші на лікування чи на операцію? По телебаченню нам підказують: - Просіть у народу. Він добрий – наш народ, допоможе! От і вимушені прості, нормальні  громадяни України жебракувати по всій Україні. А мільйонери і мільярдери в цей же час купують або будують і в Україні і за кордоном квартири, котеджі, дачі, будинки, яхти, палаци, купують розкішні автомобілі, золото, годинники, картини художників минулих століть, самий різноманітний антикваріат, необґрунтовано дорогі одяг, сумочки, парфумерію, біжутерію і всякий інший непотріб. Мало того, все це нахабно і цинічно демонструється всьому народу  України.

ОСЬ ЦІ РАЗЮЧІ НЕРІВНІСТЬ, БЕЗЗАКОННЯ І НЕСПРАВЕД- ЛИВІСТЬ, ЩО ОРГАНІЗУВАЛИСЯ ОЛІГАРХІЧНОЮ ВЛАДОЮ  В УКРАЇНІ, БЕЗВИХІДНІСТЬ І БЕЗПРОСВІТ- НІСТЬ В ЖИТТІ РОБОЧОГО ЛЮДУ, ЩО ЗА СВОЄЮ СУТТЮ ЯВЛЯЄТЬСЯ АМО РАЛЬНИМ В ЦИВІЛІЗОВАНОМУ СВІТІ, І ЯВЛЯЮТЬСЯ СПРАВЖНЬОЮ ПРИЧИНОЮ ВИНИКНЕННЯ ЄВРОМАЙДАНУ В УКРАЇНІ.

Був би рівень життя, соціального захисту, медичного обслуговування, пенсійного  забезпечення і інших соціальних гарантій в Україні вищим ніж в кращих державах Європи, то ніякого євромайдану в Україні не виникло б. Кому і навіщо був би потрібний  вступ України в Євросоюз? Хіба що Європі. А так молодь, не заглиблюючись в економічний бік питання, надіялася, що вступ до ЄС сприятиме встановленню в Україні законності, справедливості і правопорядку, а заодно і поліпшаться стандарти життя.

Марні сподівання. Нічого цього в Україні не відбулося б і при вступі в Євросоюз. Звичайно ж молодь ніяк не сподівалася на таку бандитську реакцію влади на свій протест. Цей протест народу проти дій олігархічної влади підхопили олігархи – опозиціонери.

Результат? При владі знову олігархи, тільки інші. А ті, що були при владі пішли в опозицію. З математики відомо, що від перестановки доданків сума не змінюється.

Точно так і тут. Не зміниться нічого в організації життя в Україні. Нова олігархічна влада не збирається вирішувати питання наповнення спустошеного бюджету України за рахунок вкрадених старою владою у народу і вивезених за кордон коштів, встановлення для багатих великих диференційованих податків на зверх прибуток,на розкіш, на енергоносії. Вона пропонує своєму знедоленому народові нове, модифіковане ярмо, придумане українськими олігархами-владниками, у вигляді вимог Євросоюзу. При цьому значно, дуже і дуже відчутно погіршується рівень життя простого, робочого люду.

Про що думає нова олігархічна влада? Поки-що не відомо. Більше всього, що ні про що, так як нема чим думати. І з цієї причини нова влада не усвідомлює того, що її занадто не популярні дії, направлені на погіршення умов життя простого, робочого люду і збереження при цьому  для багатих існуючих умов отримання  прибутків і зверх прибутків, спричинить появу в Україні третього майдану. Третій майдан може бути червоного кольору.

Як на мою думку, то багатим, виходячи із світового досвіду і досвіду України, необхідно терміново змінити свою концепцію життя з урахуванням наступного. Треба добровільно зменшити власний прибуток і за рахунок цього суттєво покращити життя робочого люду, збільшивши зарплату, покращити умови праці на виробництві і соціальний захист працівни-ків, збільшити відрахування до бюджету і наповнити його таким чином, щоб у держави були кошти на суттєве підвищення пенсій, заробітної плати бюджетникам, забезпечення безкоштовних  і якісних навчання і лікування і лікування тяжко хворих простих людей, при необхідності,  за кордоном. Тобто, необхідно повністю зняти соціальну напругу в Україні. 

Якщо ж олігархи і олігархічний уряд не зроблять цих мінімальних кроків у напрямку покращання життя простого, робочого люду, тобто пошкодують своїх коштів на зняття соціальної напруги в суспільстві а натомість ще і організують ринок землі в Україні, гарантовано виникне третій майдан абсолютно  не керований, анархічний, жорстокий і швидкоплинний, який змете з лиця землі України всіх багатих без огляду на їх політичне чи економічне кредо. В такому випадку олігархи можуть втратити все або майже все. Окрім того, результатом  цього майдану може статися значне посилення сепаратистських настроїв і намірів і не виключений розпад України на декілька окремих держав, що стане справжньою трагедією для всієї України.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Тэги: Евромайдан

Комментарии

Выбор редакции
Как питаться бюджетно и правильно: советы
Как питаться бюджетно и правильно: советы
Как питаться бюджетно и правильно: советы
Как питаться бюджетно и правильно: советы
fraza.com
Все новости
Главное
Популярное
Увидеть Схождение Благодатного огня в этом году смогли паломники из Киева, Одессы и Харькова
Увидеть Схождение Благодатного огня в этом году смогли паломники из Киева, Одессы и Харькова
Увидеть Схождение Благодатного огня в этом году смогли паломники из Киева, Одессы и Харькова
Увидеть Схождение Благодатного огня в этом году смогли паломники из Киева, Одессы и Харькова
На Житомирщине мужчина убил свою семью, а затем застрелился
На Житомирщине мужчина убил свою семью, а затем застрелился
В Сумской ОВА назвали опасность для региона
В Сумской ОВА назвали опасность для региона
В Киеве на ходу загорелся автобус
В Киеве на ходу загорелся автобус
В Кыргызстане грузовик с мороженым врезался в толпу детей
В Кыргызстане грузовик с мороженым врезался в толпу детей
Клуб Винкс (2025): трейлер и дата выхода мультика
Клуб Винкс (2025): трейлер и дата выхода мультика
Зеленский анонсировал еще семь соглашений о гарантиях безопасности
Зеленский анонсировал еще семь соглашений о гарантиях безопасности
В Китае обрушилась скоростная автомагистраль – погибло немало людей
В Китае обрушилась скоростная автомагистраль – погибло немало людей
Над Украиной пролетел яркий метеор – появилось видео
Над Украиной пролетел яркий метеор – появилось видео
Рязанский НПЗ атаковали неизвестные беспилотники
Рязанский НПЗ атаковали неизвестные беспилотники
fraza.com

Опрос

Чего вы ждете от 2024 года?