Кому не нравится Кернес как лицо новой власти?

«Рекламісти заявляють про знищення лайт-боксів з анонсом суспільно-політичного і ділового тижневика «Коментарі», тема номеру якого - «Обличчя нової влади». Про це глава координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України Артем Біденко сказав сьогодні на прес-конференції» - пишет УНИАН. Также в сообщении говорится: «Він повідомив, що на шести лайт-боксах, розміщених уздовж Бориспільської алеї (що веде від автодороги Київ-Бориспіль до міжнародного аеропорту «Бориспіль») вже тричі знищувалася зовнішня реклама з анонсам теми чергового номеру тижневика «Коментарі» – «Обличчя нової влади».

(увеличенное фото - в новом окне)
Водночас, Біденко зауважив, що наразі не вдалося встановити, хто та з яких мотивів знищує саме цю зовнішню рекламу. «Це був політичний сюжет. Вочевидь, це була політична реклама. Це сюжет з Геннадієм Кернесом (секретар Харківської міської ради). Він висить також у Києві, всі його бачили», - зазначив експерт. За його словами, в асоціації не вважають, що рекламу знищили за вказівкою влади.

(увеличенное фото - в новом окне)
Біденко також висловив упевненість, що знищення реклами тижневика не було проявом конкурентної боротьби у рекламному бізнес-середовищі, а ці скандальні дії мають політичний характер. Водночас, зауважив він, якщо знищення реклами є ініціативою місцевих чиновників, то такими діями вони можуть скомпрометувати чинну владу і, зокрема, Партію регіонів».