Переваги друку листівок у друкарні Арт-Прес

За допомогою листівок можна швидко і якісно заявити про компанію і залучити велику кількість клієнтів. Вони незамінні, якщо йдеться про просування бренду. Рекламки використовують, щоб прорекламувати послугу, продукт, товар тощо. Їх роздають на вулицях, кладуть на прикасовій зоні, в пакети з покупками тощо. Це недорогий і ненав'язливий спосіб повідомити про майбутні знижки, акції та оновлення асортименту. Незалежно від роду діяльності компанії без листівок не обійтися. Замовити друк листівок формату А5 можливо тут, на сайті друкарні Арт-Прес.

Особливості друку листівок

Для друку листівок використовують щільні або тонкі матеріали. Тип паперу залежить від призначення поліграфії. Друкарня Art-Press пропонує на вибір крейдовані глянцеві або матові матеріали, а також офсетні.

Кожен із видів має свої переваги:

Переваги використання
 

Щоб рекламні листівки були ефективними, під час оформлення замовлення слід проявити фантазію і придумати оригінальні дизайнерські рішення. Текстова інформація має бути подана лаконічно і доступно, а самі вироби мають бути яскравими і привертати увагу.

Поліграфічна продукція такого типу має масу переваг:

Це найдоступніший і найпопулярніший варіант реклами. Застосувавши грамотний підхід, можна значно підвищити прибуток компанії та істотно розширити клієнтську базу. Для виготовлення цієї поліграфічної продукції не потрібні дорогі сорти паперу і застосування постдрукарської обробки. Листівки належать до одноразових матеріалів, тому не потребують додаткового захисту.

Чому варто замовити листівки в друкарні Арт-Прес

Чому варто звернутися до друкарні Art-Press:

Оформити замовлення можна телефоном, через пошту або онлайн на сайті. Більшість замовників віддає перевагу останньому варіанту, оскільки він дає змогу заощадити час і сили. Друкарня АРТ-ПРЕС у Дніпрі, виготовить необхідний тираж листівок у найкоротші терміни і здійснить доставку продукції.