Хостели Дніпра: сайт MyDnepr.info розповів, де зупинитися туристу

Приїжджаючи в будь-яке місто, завжди запитуєш, де переночувати? Якщо ваш бюджет не дозволяє нічліг у хороших готелях, на допомогу прийдуть хостели. Пропонуємо огляд хостелів Дніпра. Це не ТОП найкращих, а скоріше ідеї для приїжджих туристів з Києва чи Харкова.

Fish Andrey Hostel

Fish Andrey Hostel знаходиться в центрі Дніпра, недалеко від річки Дніпро та проспекту Яворницького. Є Wi-Fi і спільна кухня з мікрохвильовою піччю, посудом і плитою для приготування їжі. У номерах зроблено новий ремонт, є кондиціонери. Санвузол загальний.

Хостел має гарне розташування, недалеко від нього є кафе та ресторани, де можна поїсти. Також, вийшовши з хостелу, є де прогулятися. Неподалік знаходиться Спасо-Преображенський Собор та площа Героїв Майдану.

Рейтинг на booking.com - 9,2

Адреса: вул. Плеханова, 13

Grunge

Grunge – це міні-хостел, що знаходиться в центрі Дніпра. Гостям пропонується безкоштовний Wi-Fi та парковка. Номери виконані в андеграундному стилі, є необхідні меблі, двоярусні ліжка.

Для гостей хостелу працює кухня, де пропонується безкоштовна чай-кава. Цікава фішка хостелу – є тераса для засмаги. Також гості можуть відпочити у вітальні, подивитися телебачення.

Неподалік хостелу знаходиться комплекс «Мост-Сіті Центр», куди можна прийти заради розваг та прогулянок.

Рейтинг на booking.com - 8,5

Адреса: Дніпро, вул. Викономівська 4

«Жовтневий»

Хостел «Жовтневий» знаходиться за 8 км від виставкового центру «Метеор». У номерах хостелу працює безкоштовний Wi-Fi. У кімнатах є всі необхідні меблі. Ремонт старенький, але меблі та інтер'єр добротні. Санвузол загальний: ванна чи душ. Є номери з зоною відпочинку.

Гості хостелу можуть поїсти у гарному ресторані з європейською кухнею. Сніданки входять у проживання, що є досить зручним для гостей Дніпра.

Рейтинг на booking.com - 8,1

Адреса: вул. Шевченка 4-а

Продовження матеріалу можна знайти на MyDnepr.info. В результаті ви зможете обрати для себе найкращий варіант для проживання, а також спланувати свій маршрут по Дніпру, користуючись матеріалами на сайті, присвяченим різноманітним цікавинкам.