Зацікавлені в електромобілі? Ось що потрібно знати перед покупкою

У масштабах усього світу частка електричних автомобілів серед нових продажів у 2022 році становила 14%, що більше, ніж 9% у 2021 році та лише 5% у 2020 році. Зріст популярності електрокарів очевидний. Він торкнувся також і України. 

Чому варто звернути увагу на електромобілі

Компанія Вольтавто пропонує електрокари під замовлення або ті, що вже є в наявності, від популярних світових виробників Polestar, Leapmotor, Honda, BYD та інших. Привабливість електромобілів очевидна:

Вартість зарядки електромобіля

Зарядка електромобіля стає все більш доступною для українців. Є кілька способів зарядки, включно з простим варіантом – використання звичайної побутової розетки з напругою 220 вольт і заземленням.

Для якнайшвидшої зарядки електромобіля можна скористатися станціями швидкої зарядки. Такі станції дають змогу платити за зарядку за хвилинами або за кіловат-годинами залежно від компанії, що надає послугу. Власники електромобілів можуть зарядити свої транспортні засоби від 30% до 80% всього за півгодини.

Як вибрати електромобіль

Якщо ви розглядаєте покупку нового електромобіля в Україні, є кілька важливих аспектів, на які слід звернути увагу:

В разі, коли ви плануєте далеку поїздку, вам може стати у пригоді калькулятор заряду електромобіля, щоб правильно оцінити час повної зарядки.

Популярні китайські електромобілі в Україні

Сучасні китайські електромобілі відрізняються від тих, що вироблялися в Китаї всього кілька років тому. Електрокари з КНР, які зараз доступні за розумною ціною, вирізняються чудовою керованістю, сучасним дизайном, високоякісною конструкцією та відповідними експлуатаційними характеристиками. Це пов'язано з тим, що електромобілі виробляються в Китаї поряд з відомими міжнародними брендами.

Найпопулярніші марки – BYD, Neta, Baojun, Dongfeng та інші. Завдяки продуктивній співпраці постачальників з виробниками на українському ринку можна знайти й придбати сучасний електромобіль за доступною ціною.